Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Social Media Conference

Το Social Media Conference, το δημοφιλές συνέδριο για τα κοινωνικά δίκτυα και την αξιοποίησή τους στο Online Marketing πραγματοποιείται για 5η συνεχή χρονιά, τη Δευτέρα, 30 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ.
Στόχος του συνεδρίου είναι να βοηθήσει διαφημιστές και διαφημιζόμενους να εντοπίσουν πιο εύκολα το κοινωνικό δίκτυο που θα κάνει τη διαφορά για τους πελάτες ή την επιχείρησή τους, να βελτιώσουν τη στρατηγική τους και να κάνουν πιο αποδοτική την παρουσία τους στα Social Media. Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους στο συνέδριο οι διεθνείς ομιλητές: James Kirkham (Global Head of Social & Mobile, Leo Burnett Worldwide και Co-Founder & Managing Partner, Holler), Alex Rivas (Senior Manager, Global Client Development, Unmetric), Polle de Maagt (Senior Digital Marketing Strategist, σύμβουλος Social Media Marketing για την KLM) και Laurence Hebberd (Senior Account Manager, Link Humans). Οι ομιλητές θα παρουσιάσουν επιτυχημένα case studies, θα εξετάσουν τα επιμέρους χαρακτηριστικά διαφορετικών κοινωνικών δικτύων, θα αναλύσουν τα οφέλη του Social Media Competitive Analysis για τα brands και θα μιλήσουν για τις νέες τάσεις και δυνατότητες για τους διαφημιζόμενους.


To LinkedIn αναπτύσσεται και αναδεικνύεται σε πολύτιμο εργαλείο, όχι μόνο στον τομέα της εύρεσης προσωπικού αλλά και στο κομμάτι του B2B branding. Οι επιχειρηματίες έχουν τη δυνατότητα να προωθήσουν όχι μόνο το προφίλ τους ως εργοδότες, αλλά και την εταιρική τους εικόνα σε ένα online περιβάλλον που συγκεντρώνει υποψήφιους εργαζόμενους, πελάτες, ανταγωνιστές, προμηθευτές και πιθανούς συνεργάτες. Ο Laurence Hebberd, Senior Account Manager του βρετανικού agency Link Humans, είναι ένας από τους βαθύτερους γνώστες του LinkedIn και στις 30 Μαρτίου θα βρεθεί στην Αθήνα, ως keynote ομιλητής του Social Media Conference ’15. Στην παρουσίασή του με τίτλο «How to Take the Boring Out of B2B Branding and Marketing on LinkedIn», θα δώσει παραδείγματα από το εξωτερικό και θα μοιραστεί με το κοινό τεχνικές για έξυπνη αξιοποίηση του κορυφαίου επαγγελματικού κοινωνικού δικτύου. Το Social Media Conference ’15 πραγματοποιείται τη Δευτέρα 30 Μαρτίου στο  Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.socialmediaconference.gr.

Πηγή Marketing Week


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου